Menu
 

Uw wensen, onze oplossingen

Connect AV is een systeemintegrator die ernaar streeft om uw wensen te vertalen naar technische oplossingen. We werken voor zowel de zakelijke als residentiële markt. Wij bieden o.a. de onderstaande oplossingen:

Ontruimingsinstallatie

Het doel van een ontruimingsinstallatie is dat tijdens een calamiteit iedereen in en rond een gebouw naar een veilige locatie wordt begeleid. We waarborgen hierdoor de veiligheid van uw bezoekers en/of werknemers. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we dat onze ontruimingsinstallaties voldoen aan de gestelde wetgeving en normering. Wij zijn ook in staat deze installaties te integreren met andere audiovisuele systemen.

Audiovisuele Installatie

Onze audiovisuele installaties voorzien elke ruimte van het juiste beeld, licht en geluid. We denken graag mee over passende oplossingen voor bijvoorbeeld kantoren, kerken, scholen of woonhuizen. Als betrokken specialist werken we nauw samen met architecten, aannemers en installateurs. Gebruikersgemak staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze audiovisuele installaties voor u van toegevoegde waarde zijn.

Automatisering & Domotica

Slimme kantoorgebouwen en huizen zijn niet langer toekomstmuziek; ze zijn realiteit geworden. De huidige technologieën stellen ons in staat om uw droomscenario te realiseren. Stelt u zich eens voor dat u uw gehele woning of kantoor vanaf een centraal punt in een handomdraai kunt bedienen – een ultiem gevoel van comfort. Ook kunnen automatisering en domotica u bijvoorbeeld helpen efficiënter met energie om te gaan. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Wij zorgen ervoor dat de moderne techniek in dienst staat van u.

Narrowcasting Systeem

We worden overspoeld met informatie. Met behulp van onze narrowcasting systemen zorgt u ervoor dat uw content op het juiste moment bij de beoogde doelgroep terecht komt. Narrowcasting – ofwel het uitzenden van informatie middels beeldschermen – kan ingezet worden voor zowel interne als externe communicatie. Die content is eenvoudig en deels automatisch te beheren via onze software.

Beveiliging

Thuis wilt u zich veilig en op uw gemak voelen. Het installeren van beveiligingssystemen kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Met alarm- en camerasystemen heeft u meer grip op de situatie in en rondom uw huis. Naast advies, ontwerp en installatie bieden wij de mogelijkheid uw beveiligingssysteem aan uw telefoon, tablet en/of computer te koppelen. Zo heeft u op ieder gewenst moment controle over uw huis.

Diensten

Naast complete projecten ontzorgen we u graag door specifieke onderdelen van een project uit handen te nemen. De onderstaande diensten kunnen bij ons worden afgenomen:

  • Telefonische advisering
  • Inbedrijfstellen
  • Engineering
  • Setmaking
  • Programmering
  • Producten afhalen
  • Directe levering bij klant
  • Reparatie service

We ondersteunen u graag in het realiseren van mooie en uitdagende projecten.

Onderhoud en Storing

Om bedrijfszekerheid te garanderen is regelmatig onderhoud essentieel. Samen met u stellen we een SLA (Service Level Agreement) op, waarin we afspraken omtrent producten en diensten vastleggen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan beschikken we over een eigen storingsdienst en een ruime voorraad. Daardoor kunnen we bijna ieder probleem snel oplossen.

 

Automatisering

Referentie

Ontruiming

Narrowcasting

Beveiliging

Wij vertalen audiovisuele techniek naar de wensen van mensen.