Menu
 

Van alle markten thuis

We ontzorgen vele soorten klanten. Altijd met het doel om hun wensen te vertalen naar technische oplossingen. Wij begrijpen dat de wensen van onze klanten divers zijn en juist moeten worden geïnterpreteerd en streven dit doel na met onze kennis en jarenlange ervaring. Tot onze klanten behoren:

School

Van schoolfeesten en talentenjachten tot ouderavonden en diploma-uitreikingen; schoolinstallaties moeten multi-inzetbaar zijn. Maar verwacht geen ingewikkelde systemen; we snappen als geen ander dat functionaliteit en eenvoud belangrijk zijn in het onderwijs, willen ze van toegevoegde waarde zijn. Of u nu een conciërge, leraar of leerling bent, wij zorgen dat de techniek in dienst staat van u.

Kerk

Audiovisuele installaties voor kerkgebouwen, aula’s en bijeenkomstzalen vragen om een specifieke oplossing. Van traditionele bijeenkomsten waarbij spraak, samenzang en orgelspel centraal staan tot grote samenkomsten waar multimedia, presentaties, visuals, tv- en audiostudio’s, muziek en zang een prominente rol hebben – voor iedere locatie en bijeenkomst bieden wij een passende oplossing. Aangevuld met opleiding, ondersteuning en onderhoud is vrijwel iedere wens realiseerbaar.

Gemeente

Efficiëntie en effectiviteit zijn uiterst belangrijk voor gemeenten. Onze technische oplossingen kunnen u helpen zowel de interne als externe communicatie te verbeteren. Hiervoor biedt Connect AV verschillende totaaloplossingen, die bestaan uit een passende combinatie van audiovisuele installaties en automatiserings- en ontruimingssystemen, toegespitst op de ruimte (raadzaal, theaterzaal, vergaderruimte, bezoekersruimte, foyer e.d.).

Woonhuis

Bedien het hele huis op uw telefoon, tablet en/of computer. Onze apparaten worden steeds slimmer en daardoor zien wij steeds meer mogelijkheden om uw wooncomfort te vergroten. Wij koppelen verschillende beeld-, geluid-, licht- en beveiligingssystemen aan elkaar zodat u alles binnen handbereik heeft. Dit kan uw veiligheid, energieverbruik en rust bevorderen. Want in een handomdraai doet u het licht aan of uit, start u een film in uw thuisbioscoop of bekijkt u (op afstand) de camerabeelden van uw beveiligingsinstallatie. Wij zorgen ervoor dat u altijd thuis bent.

Bedrijf & Kantoor

We brengen een groot deel van onze tijd door op kantoor. Een inspirerende en comfortabele werkomgeving is dan ook belangrijk. Steeds meer bedrijven begrijpen dit en investeren in innovatieve en comfortabele kantoren, die de werknemers inspireren en hun productiviteit bevorderen. Of het nu een vergaderruimte, boardroom, wachtkamer of multifunctionele ruimte is – ze zijn tegenwoordig stuk voor stuk voorzien van technische oplossingen, in de vorm van audiovisuele installaties en automatiserings- en ontruimingssystemen. Daardoor is de veiligheid van werknemers gewaarborgd, is het voor hen eenvoudiger om informatie te delen en kunnen ze efficiënter werken. Dat is waar het uiteindelijk om draait.

Sportaccommodatie

Zelfs bij sport- en recreatiegelegenheden zijn audiovisuele systemen niet meer weg te denken – het is een onderdeel van de experience geworden. Een sportcentrum kan bijvoorbeeld niet meer zonder geluidsinstallatie en beeldschermen. Hetzelfde geldt voor veel andere sportaccommodaties. Van sporthal tot sportstadium en van zwembad tot fitnesscentrum, voor iedere accommodatie installeert Connect AV een passende audiovisuele oplossing.

 

Grote Kerk Driebergen

Raadszaal

Vergaderzaal

TomTom

Calvijn

Wij vertalen audiovisuele techniek naar de wensen van mensen.