Menu
 

Hefas Brandbeveiliging

Hefas Brandbeveiliging is een specialist in brandbeveiliging met een landelijke dekking. De wet- en regelgeving is complex en zeker niet altijd makkelijk te interpreteren. En dan zijn er nog de vele richtlijnen. Brandveiligheid wordt door veel bedrijven ervaren als een wettelijke verplichting en een kostenpost, maar verdient serieuze aandacht én bovenal een specialistische partner.

De samenwerking met Connect AV

Hefas Brandbeveiliging en Connect AV werken nauw samen en vullen elkaar aan op het gebied van totale brandbeveiliging. Door branddetectie en ontruiming met elkaar te combineren zijn wij samen in staat om klanten één totaal oplossing te bieden. Hefas en Connect AV zorgen voor alle onderlinge afstemming en coördinatie om uw project tot een succes te maken. De toegevoegde waarde die Hefas biedt betreft alle diensten op het gebied van branddetectie, noodverlichting en blussing.  

Bedrijfsomschrijving

Hefas Brandbeveiliging stelt haar diensten beschikbaar aan installateurs die de focus niet direct hebben liggen op brandveiligheid, die capaciteit tekort komen of die rondom een project ‘vreemde’ merken tegen het lijf lopen. Onze dienstverlening is erop gericht van toegevoegde waarde te zijn voor de installateur. Samen met de installateur wilt Hefas het thema brandveiligheid in Nederland naar een hoger niveau tillen. De kracht van Hefas zit hem in het feit dat Hefas met bijna alle gerenommeerde merken kan werken, waaronder Bosch, Siemens, Hertek, NSC, Securiton, Brinkman&Germeraad, Cooper en Notifier. Er is geen vraagstuk dat Hefas niet kan oplossen. Behalve de zware industriële systemen, kan Hefas ook voorzien in plug and play systemen.

Diensten

Onze dienst begint met het uitvoeren van een Fire Check, waarin inzichtelijk wordt gemaakt of al uw voorzieningen nog correct zijn of dat er verbeteringen moeten worden uitgevoerd. Daarna gaat Hefas over op het opstellen van een PvE, het ontwerpen/projecteren, levering en ingebruikstelling. Hefas begeleidt tevens het certificeringstraject van de brandmeldinstallaties.

BMI2011 Erkend bedrijf

Hefas is een BMI2011 Erkend bedrijf. Deze certificering geeft een hoog kwaliteitsniveau aan en maakt latere externe inspecties beduidend eenvoudiger en voordeliger.  Hefas. Brandveiligheid verdient een specialistische partner!

Meer informatie

 

 

Wij vertalen audiovisuele techniek naar de wensen van mensen.